Fotoshoots met een neus voor karakter

Met toewijding, een volle trukendoos en véél plezier onderweg.

Voor wie dit hoofdstuk
in 't leven nooit wil vergeten.

. . .

Voor wie een fotograaf zoekt die van aanpakken weet, want fotosessies zijn alvast niet jouw natuurlijke habitat.

Voor wie aan Google vraagt naar een ‘kindvriendelijke fotoshoot’. Geen fotobooth in een binnenspeeltuin, nee, een fotograaf die weet dat blije kinderen zorgeloze ouders hebben.

Voor wie binnen tien jaar wil glimlachen bij herinneringen aan nu. Geen grimas om een gedateerde stijl of rare pose, maar een oprechte glimlach, omdat je jezelf echt durfde tonen.

Hoe het begint

01.

Stel: wat je hier ziet, bevalt je prima. Dan download je de brochure over de shoot die past bij jouw levensfase.

02.

Je klikt door naar de boekingspagina en vult een vragenlijst in. Zo wil ik bijvoorbeeld weten waar jij je mateloos aan ergert. (Bij mij zijn dat Pinterest, sepia en ouders die op hun kinderen vitten.)

03.

Ga je trouwen, dan regelen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kies je voor een andere shoot, dan boek je jezelf regelrecht mijn agenda binnen.

Aanbod trouwen Atelier Coquette

Trouwen

Yes, I do

Huwelijksfotografie
Een dag met twee keer ‘ja!’ en duizend herinneringen.

Aanbod kroost Atelier Coquette

Kroost

Our family

Familieshoot
Een zalige knoeiboel
van lachen en groeien.

Aanbod graag zien Atelier Coquette

Graag zien

Loveshoot & Selflove

(self) love shoot
Het mooiste cadeau aan wie jou graag ziet zoals je bent.

Aanbod nieuw leven Atelier Coquette

Nieuw leven

The beginning

zwangerschaps- of newbornfotografie
Een rustpunt tussen
ongeduld en nostalgie.

Trouwen

huwelijksfotografie

huwelijks-
fotografie

Een dag om nooit te vergeten, maar dan wel één met duizend herinneringen: reken op mij om die te bewaren, zodat jullie helemaal aanwezig kunnen zijn in het moment. Ik ken de dagindeling uit mijn hoofd en volg jullie flow. De hoogtepunten krijgen mijn volle aandacht, maar als ik de kans zie, glippen we weg voor een adempauze: een love shoot, familieportretten of een groepsknuffel.

Verwacht je niet aan theatrale composities; ik vind ontroering in details. Een kind dat zich onder tafel verstopt. Bloemen, aandenkens, tranen voor ze weggepinkt worden. En vooral: hoe jullie zijn als je geen camera op je rug voelt branden.

Ik geef jullie beelden van een dag om nooit te vergeten. Of beter, beelden om de details van die prachtige dag te mogen vergeten, zodat ze je telkens opnieuw kunnen ontroeren.

Yes, I do

vanaf € 1.800

Aanbod trouwen Atelier Coquette

Lieve woorden

Love notes

Stefanie & Kenneth
Enorm waardevol om Fee erbij te hebben: naast natuurlijk het fotograferen helpt ze ook om alles rustig te laten verlopen.

De locatie voor onze first look bleek niet ideaal; zonder dat wij het doorhadden was Fee al naar een alternatief gaan zoeken, dat nadien zelf nog beter bleek te zijn.
Kiara & Robin
Je weet toch iedere keer opnieuw de verwachting te vervullen! Dikke dikke dikke merci!

P.S. jouw valletje blijft tussen ons 😉
Previous
Next

Graag zien

(self) love shoot

Omdat liefde meer dan genoeg reden is om te vieren. Liefde voor je partner en terug: wat een geluk. Liefde voor jezelf, wat een overwinning! We kiezen een plek met veel vrijheid en maken het intiem, uitbundig en alles daartussen.

Een cadeau aan wie jou graag ziet zoals je bent, daar help ik zó graag aan mee.

This is love

vanaf € 425

Loveshoot Atelier Coquette

Lieve woorden

Love notes

Julie
De Self Love Shoot die ik mezelf cadeau deed op mijn 31ste verjaardag, heeft er echt voor gezorgd dat ik anders naar mezelf kijk.

Het is echt een aanrader om je lijf liever en ook anders te zien en er terwijl ook een leuke ervaring aan te koppelen! Ik ben echt blij dat ik dit gedaan heb!
Sophie en Seba
Fee deed onze verlovingsshoot op het strand. Ze deed er alles aan om de bij mij duidelijk zichtbare stress snel te doen verdwijnen.

Toen ik de sneakpeaks zag, liep ik een ganse dag met een glimlach op mijn gezicht rond. Topresultaten, veel beter dan dat ik had durven dromen.
Previous
Next

Kroost

familieshoot

De unieke dynamiek van je gezin is mijn favoriete speeltuin. We gaan op avontuur, en de kinderen zijn baas. Misschien schudden ze hun ochtendhumeur af wanneer ze door mijn camera kijken, of wanneer ik hen op geheime missie stuur. Maar eens ze lachen, breekt de hele hemel open: dat weet ook Yevgueni. Het wordt een zalige knoeiboel van lachen en groeien, en ik geniet van zoveel karakter.

Our family

vanaf € 425

Atelier Coquette

Lieve woorden

Love notes

Marlies, Warre & Remi
Het resultaat: twee boys die na één minuut al helemaal ingenomen waren door Fee en een man die het voor een keer wél leuk vond voor de lens.

Ons zie je sowieso nog vaak terug!
Davinia
Geen gedoe om maar de perfecte foto's te maken, maar een heel relaxte fotoshoot waarbij je van begin tot einde kunt genieten van de wel heel talentvolle aanpak!

Een aanrader om 'echte' beelden vast te leggen!
Previous
Next

Nieuw leven

zwangerschaps- of newbornshoot

Je emoties staan op scherp, je geheugen laat steken vallen: niets is zo vluchtig én eindeloos als een zwangerschap of versgeboren baby. Omdat je weet wat ze zeggen, zetten we de tijd stil voor een fotoshoot. Ik kom bij jullie thuis en help om zacht en veilig te bewaren wat zal voorbijgaan.

New life

vanaf € 425

Zwangerschap Atelier Coquette

Lieve woorden

Love notes

Eefje, Pieterjan,
Mona & baby Marcel
Mijn alles, gebundeld in één beeld.

Het is niet evident om Mona haar vertrouwen te winnen, maar bij jou lukte het zonder enige moeite.
Elien, Bram & baby Madeleine
Fee is superlief en vrolijk. Ze stelt je echt op je gemak.

Mijn vriend staat niet graag op foto's maar was aangenaam verrast door de shoot en de foto's nadien.
Previous
Next