Fee Wydaeghe

Laat ons kennismaken!

Ik ben Fee, wie ben jij?

Wil je een shoot boeken? Fantastisch, download dan hier de brochure van je keuze. Zo maak je kennis met mijn werkwijze en prijzen, en plan je zelf de shoot of het kennismakingsgesprek in mijn online agenda! Lekker vlot, toch?

Heb je een andere vraag? Vul dan onderstaand formulier in.

Van 9 februari tot halfweg mei geniet ik van mijn moederschapsrust. Het kan daarom iets langer duren vooraleer je een antwoord van mij ontvangt. Hou zeker je spamfolder in de gaten.

FAQ

Omdat ik hou van transparantie.

Ann-Sophie, Bert, Jerome en Julia - by Atelier Coquette-143

Voorbereiding

Misschien plan je een destination wedding, of trouwen jullie kort en krachtig in intieme kring. En daarbij wil je mij achter de camera: ik ben vereerd! Stel je vraag via mijn contactformulier, ik hou van afwisseling en uitdaging!

Lees graag eerst mijn brochure, zodat we op dezelfde golflengte zitten. Vul vervolgens mijn vragenlijst in, waarin ik naar de trouwdatum vraag. Als die nog vrij is in mijn agenda, nodig ik jullie uit voor een kennismakingsgesprek in levende lijve: ik leer jullie graag kennen vooraleer ik de belangrijkste dag in je leven fotografeer! Tot een week na ons gesprek houd ik jullie trouwdatum vrij.

Natuurlijk! Je boekt en plant niet elke dag een fotoshoot. Misschien heb je locatietwijfels, vestimentaire keuzes of delicate familiekwesties. Ik luister graag naar je vragen en denk mee over een passende oplossing.

Voor elk type shoot kan je een brochure downloaden, met info over mijn werkwijze en tarieven, maar ook met tips en inspiratie. Achterin elke brochure vind je de link naar mijn online agenda en een vragenlijst. Bij een trouwshoot starten we met een gratis kennismakingsgesprek; bij alle andere shoots kan je rechtstreeks het perfecte moment vastleggen in mijn agenda.

Omstandigheden

Als de shoot buiten gepland staat en regen voorspeld wordt, dan kiezen we samen een nieuwe datum, binnen de drie maanden.

Vertrouw op mij: zelfs wanneer een baby de helft van de tijd krampjes heeft en weent, heb ik genoeg tijd voor prachtige foto’s. Probeer je verwachtingen los te laten, zodat je kan genieten van het moment.

Kinderen zijn onvoorspelbaar, en dat is precies waarom Kroost-shoots mijn favorieten zijn. Als logopedist ken ik heel wat manieren om kinderen bij de les te houden. Omstandigheden zijn bovendien ook zelden perfect. Gelukkig gaan we tijdens een shoot niet op zoek naar perfectie, maar naar karakter. Wat jullie nu typeert, zal later charmeren.

Margot, Bram en Otis - by Atelier Coquette-9
Atelier Coquette

Resultaat

Reken voor een Kroost-, Nieuw Leven of Graag Zien-shoot op één maand; voor een huwelijk is dat drie maanden. Als je een specifieke deadline hebt om de beelden te ontvangen, breng het graag ter sprake vóór de shoot plaatsvindt: dan bekijk ik wat mogelijk is.

Nee, dat zijn honderden foto’s, duizenden bij een huwelijk. Ik selecteer en edit met veel zorg de beste beelden: kwaliteit boven kwantiteit! Na het zien van een slideshow met een selectie kies je een pakket van je keuze.

Neen. Het is niet mogelijk om elementen uit een pakket te schrappen of in te ruilen. Deze pakketten werden zorgvuldig samengesteld en passen helemaal bij wie ik ben, waar ik voor sta en waar ik belang aan hecht (namelijk: maak jouw herinneringen tastbaar).

Heb je iets helemaal anders in gedachten? Contacteer me dan vóór boeking voor een offerte op maat.

Ik ben geen plastisch chirurg die dubbele kinnen wegtovert of je lichaam een hele make-over geeft. Een pleister op een kinderkinnetje, een vlek op je trui of een vuilbak in de achtergrond, daar maak ik wel komaf mee.

Nee, dat is niet mogelijk. Mijn werkwijze als fotograaf omvat het maken, selecteren en editen van de beelden, met een resultaat dat jouw karakter en mijn stijl weerspiegelt, en waar ik 100% trots op ben. Geen onderdeel kan daaruit weggelaten worden.

Je ontvangt de beelden via een persoonlijke online galerij. Ik werk met een kwalitatief fotoplatform. Daarbinnen kan je beelden selecteren voor print met hoogstaande afwerking, aan huis geleverd. De beschikbare opties zijn door mij getest en uiterst geschikt bevonden. Vraag dus gerust mijn advies!

Wat leuk! Vul het contactformulier in en vertel daarbij welk soort shoot je voorkeur wegdraagt. Dan zorgen we samen voor een prachtige ervaring.