Paulien en Louis Atelier Coquette

Hi vendor,

YES!! 

Wij hebben samen aan hetzelfde huwelijk mogen werken. Ik heb zopas de foto’s via een online galerij naar het koppel doorgestuurd. 

Heb jij de foto’s ontvangen en heb je beelden gezien van jezelf in actie? Of van de mooiste ontwerpen die je hebt gemaakt? FANTASTISCH! Indien het koppel hiermee akkoord gaat mag je van mij deze beelden gebruiken. 

Auteursrechten zijn niet altijd even gemakkelijk en ik verwacht niet dat iedereen weet wat je wel en niet mag doen. Daarom heb ik enkele do’s en don’t hieronder gezet zodat je weet wat je met de beelden mag doen.

01.

Bewerken van beelden

Het is niet de bedoeling dat de foto’s nog verder bewerkt worden. Dat wil zeggen: geen gebruik van eigen kleurenfilters, niet bijsnijden, niet omzetten in zwart-wit,… De nabewerking van mijn foto’s maakt deel uit van mijn identiteit als fotograaf – laat al dat harde werk dus maar aan mij over

Atelier Coquette

02.

Sociale media

Je bent vrij om de foto’s te delen op jouw eigen sociale media / website / blog zolang ik de juiste credits krijg.

  • Op Facebook kan je linken naar @studiogermaine of www.facebook.com/AtelierCoquette.be
  • Op Instagram kan je @atelier.coquette vermelden in de tekst onder de foto (let op: een tag in een foto is geen credit)
  • Op je website kan je verwijzen naar www.atelier-coquette.be
  • Voor andere online media kan je eveneens een link naar www.atelier-coquette.be gebruiken.
Atelier Coquette

03.

Geprinte beelden

Voor geprinte beelden (posters, brochures, publicaties, …) of het doorgeven van de foto’s aan derden gelden andere afspraken en neem je best rechtstreeks contact op met mij.