Paulien en Louis - Een huwelijk in de Ardennen
Paulien en Louis - Een huwelijk in de Ardennen

Paulien en Louis – Een huwelijk in de Ardennen

- Atelier Coquette

Een intiem huwelijk in een prachtige vallei in de Ardennen. Een te gek (je mag dit best wel letterlijk nemen) weekend vol liefde samen met hun dichtste vrienden en familie. Zo kan je het huwelijksfeest van Paulien en Louis wel noemen. En deze lucky bastard mocht dat voor hen op beeld vastleggen.

Op vrijdag reden al heel wat gasten richting het vakantiehuis in Weismes voor een gezellige avond rond het kampvuur met een hapje en een (lees: meerdere) drankje(s). De ideale voorbereiding voor de volgende dag: Het huwelijksfeest van Paulien en Louis. Terwijl de vrouwen zich lieten opmaken door de kapster en make-up artist, genoten de mannen van een heerlijke duik in het zwembad (uiteraard met een pintje in de hand). Noch bij Louis, noch bij Paulien waren zenuwen te bespeuren. Tot ze elk afzonderlijk richting de First Look locatie vertrokken. Louis wachtte zijn Paulien op in een weide in de buurt van de feestlocatie. Zij wilden een intieme First Look, zonder pottenkijkers. Koppels die gewoon hun goesting doen? I love it!

De liefde spatte ervan af en Louis bleef Paulien vastnemen en kussen. De toon was gezet voor hun loveshoot. We reden rond en stopten op enkele mooie plekjes om op die manier zoveel mogelijk diverse beelden vast te leggen. Of ik in mijn nopjes was in deze prachtige omgeving? Absoluut. De motregen hield ons niet tegen!

De ceremonie in de late namiddag was er eentje om nooit te vergeten. De mooie woorden van Paulien, de flauwe mopjes van Louis, … de liefde spatte ervan af. Of ik stiekem een traantje heb gelaten? Yes, I have.

Ook tijdens de receptie zat de sfeer meteen goed. De hapjes waren super lekker. De drankjes liepen vlot binnen. Dat kan Silke van Atelier Rosé beamen. Zij vreesde voor een tekort aan bier indien de mannen aan dit tempo zouden blijven drinken. Daarom snelde ze een kwartier voor sluitingstijd nog naar de dichtstbijzijnde supermarkt om een extra voorraad in te slaan.
Eens aan tafel schakelde iedereen heel vlot over naar … appeljenever. Want Paulien en Louis hadden voor iedereen een leuk aandenken voorzien, dat na de speech heel vlotjes naar binnen werd gekapt. De toon was gezet. Nog vóór de openingsdans werd er al gedanst. Laat ons zeggen dat Paulien het van Louis haalde bij een wedstrijd: “Wie kan het best (lap)dansen?”.

Wat een dag. Iedereen straalde (bijna zo hard dat je de koude temperaturen niet meer kon voelen).
Trouwen in de Ardennen? Zo doe je dat.

Lieve Paulien en Louis. Dankjewel dat ik erbij mocht zijn.