Amélie en Gianni – 6 jaar samen op hun mooiste dag

- Atelier Coquette

20 mei 2023.

Op die dag waren Amélie en Gianni exact 6 jaar samen. Ze leerden elkaar kennen in de lagere school, maar liepen elkaar tijdens hun studies terug tegen het lijf. De vonk sloeg meteen over en Amélie en Gianni kozen voor elkaar.

6 jaar later zeiden ze, omringd door hun dichtste familie en vrienden, tweemaal JA tegen een leven lang samen. De dag was mooi, warm en liefdevol, net zoals het bruidspaar.

Amélie en Gianni zagen elkaar voor het eerst in het Bergmolenbos te Roeselare. Ze wilden geen first look aan de voordeur, maar wel op een mooie plek in de natuur. Trouwen deden ze in het Koersmuseum van Roeselare. Een zaal die ik persoonlijk veel mooier vind dan de trouwzaal in het stadhuis (dat momenteel verbouwd wordt). Samen met hun familie picknickten ze in het Sterrebos onder een stralend zonnetje.

Na de lunch trokken we naar het Begijnhof in Kortrijk voor de loveshoot, want daar spraken Amélie en Gianni heel vaak af tijdens hun studies. Het was de eerste keer dat ik er kwam, en ik vond het er oprecht prachtig! De ceremonie was intiem vol lieve woorden voor het koppel en voor elkaar. Al kreeg Gianni het af en toe te verduren tijdens de speeches van zijn familie. Toch werden er tijdens de ceremonie meerdere traantjes weggepinkt (en ja, ook ik moest me opnieuw serieus inhouden).

Het avondfeest startte buiten met een heerlijk aperitief vergezeld van heel wat lekkere, vegetarische hapjes van Bazoeka. ’s Avonds sloten Amélie en Gianni de dag af met een spetterend avondfeest samen met iedereen die hen nauw aan het hart ligt.

Lieve Amélie en Gianni, ik vond het ontzettend fijn dat ik er bij mocht zijn.