Gezinsshoot Thai, Jens, Noelle en Bonnie

- Atelier Coquette

“Doe maar je ding Fee, wij volgen. We hebben er alle vertrouwen in!”

Woorden waar ik heel blij van word.
Dan voel ik me vrij en kan ik de beste versie van mezelf geven.
Dan probeer ik nieuwe dingen, dan kíjk ik meer én beter.
En dan besef ik nogmaals dat ik de leukste job van de hele wereld heb.

Thai en Jens waren dan ook heel blij met het eindresultaat. Benieuwd naar wat ze ervan vonden?
Je leest hun woorden onder de galerij.

Wat Thai en Jens van de shoot vonden:

“We hadden zo’n leuke, gezellige en hartverwarmende gezinsshoot met Fee, waarbij we echt onszelf konden zijn. 
We deden een gezinsshoot en Fee trok ook foto’s voor Noelle haar eerste communie.
Noelle, die normaal heel beschaamd is, voelde zich onmiddellijk goed bij Fee. Fee was super kindvriendelijk en Noelle vergat al snel dat wij ook mee waren. De foto’s spreken dan ook voor zich! Noelle straalde en je ziet echt dat ze gewoon zichzelf is.

Mijn man stond ook niet te springen voor de fotoshoot maar hij heeft zich echt geamuseerd en was uiteindelijk supercontent dat we eindelijk de stap eens gezet hebben! Fee stelde ons direct op ons gemak en ze begeleide ons in ons ‘gewone doen’. Door haar enthousiasme en leuke ideetjes (geheimpje voor de kindjes, mama en papa foppen, lievelingsliedje kiezen) waren de kindjes volledig in de mood en kon ik zelf ook ontspannen zonder dat ik hen moest ‘pushen’. We hadden eigenlijk gewoon een leuk, gezellig gezinsmomentje en Fee heeft dit perfect vastgelegd op foto. We konden alle vier helemaal ons zelf zijn. Iets wat ik heel belangrijk vind, aangezien de foto’s anders niet zo naturel zijn. Ons hondje Lowie was ook mee en zelfs in de ‘chaos’ van twee kinderen en een hond zijn de foto’s prachtig.

Eigenlijk zou ik dit iedereen aanraden! Het resultaat is prachtig, de nodige traantjes hebben gevloeid bij het bekijken van de foto’s. Hier zullen we nog lang van nagenieten.”